F2IT

+31 76 8875828 info@f2it.nl Inloggen cloud

Menu

F2it cloud

een online werkplek, uw organisatie in de cloud

Door de komst van de cloud verandert de manier waarop we uw ICT omgevingen kunnen inrichten en beheren. In een traditionele omgeving is er sprake van teveel capaciteit of te weinig capaciteit. Het komt zelden voor dat het exact op uw behoefte is aangepast. Door gebruik te maken van de cloud oplossingen van F2it kunt u uw ICT-omgeving exact afstemmen op de behoefte van uw organisatie. Dit draagt bij aan de flexibiliteit en daarnaast kunt u behoorlijk besparen op de kosten van uw huidige ICT-omgeving. F2it heeft een volledige eigen cloud.

​​Voordelen van cloud oplossingen

  • Flexibiliteit: U kunt maandelijks uitbreiden of krimpen, afhankelijk van uw behoefte.
  • U betaalt voor wat u verbruikt: maandelijks betaald u exact voor wat u afneemt.
  • Strategisch: U kunt zich bezighouden met ondernemen. Uw ICT omgeving groeit dagelijks met u mee, dus hierover heeft u geen zorgen.

​​Er zijn 3 verschillende vormen van cloud oplossingen,

Publieke cloud – Servers, netwerk en opslag staan online en worden gedeeld met anderen. Hierdoor kunt u profiteren van schaalvoordelen. Uw omgeving is afgeschermd en alleen voor u toegankelijk. Uw cloud omgeving is eenvoudig te bereiken via het internet.
Private cloud – U maakt gebruik van een eigen virtuele infrastructuur. De private cloud biedt dezelfde flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie als de public cloud, maar biedt daarnaast meer controle en beveiliging.
Hybride cloud – Hierbij maakt u gebruik van zowel private- als public cloud oplossingen.

U kunt vrijwel alles in de cloud plaatsen, zelfs desktops. Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren door onze specialisten.