Periodieke update

Het Update Abonnement:

Altijd up-to-date met de nieuwste versies van de gebruikte themes en plugin’s​

Om een website snel, veilig en betrouwbaar te houden, moeten WordPress en de gebruikte WordPress plugins regelmatig worden geupdate. Het niet tijdig updaten, maar ook het updaten zelf, is vaak een oorzaak voor een verminderde werking en ‘gaten’ in de veiligheid van je website. 

Niet zelden volgen updates elkaar snel op en zijn updates hard nodig omdat er fouten in beveiligingen zijn gevonden, die bij een nieuwe update zijn opgelost. Dit bijhouden vraagt om een routinematige aanpak, waarbij steeds de laatste updates zijn geïnstalleerd. 

Niet alle plugin’s worden door dezelfde leveranciers gemaakt en hebben ook niet allemaal op hetzelfde moment een update. Dit kan ertoe leiden dat bij het updaten, conflicten ontstaan, met gevolgen voor de werking van de website of shop.

Om onze klanten hierbij te helpen, hebben we bij F2it een service ontwikkeld om te zorgen dat websites altijd up-to-date zijn en de eigenaar van de website geen omkijken heeft naar deze soms lastige routineklus.

Is er een acute dreiging voor de veiligheid van de website, dan worden de noodzakelijke updates direct toegepast. 

Zitten er fouten in de update en werkt de website niet meer zoals het zou moeten, dan herstellen we dit direct. Ook dit valt binnen het abonnement.

F2it WordPress-service:

Update Abonnement

1495*

Maandelijks (Eerste maand gratis)

  1. Als sites gebruik maken van premium themes, addons of plugins dan kunnen deze worden opgenomen in het maandbedrag. Vanzelfsprekend is dit maatwerk. Daarvoor maken we graag een offerte op maat.
  2. Dit abonnement kan alleen worden afgenomen als de website bij F2it wordt gehost.
  3. Minimale looptijd van dit abonnement is 12 maanden**
*) Exclusief BTW en maandbetaling middels automatische incasso

**) Na 12 maanden per maand opzegbaar

Bekijk hier de andere WordPress service abonnementen

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hier jouw Wordpress-abonnement

Wil je liever telefonisch of mail-contact?