F2IT

+31 76 8875828 info@f2it.nl Inloggen cloud

Menu

Over ons

maak kennis met ons en waar wij voor staan

F2it is in 2006 in Breda opgericht door Gerben van Dongen en Martijn Akkermans. Toentertijd leverde het bedrijf IT-diensten aan kleine zakelijke klanten en aan particulieren.

In 2008 is F2it verhuisd naar Rijsbergen en zich gaan richten op de zakelijke markt met als doelstelling om volledige automatiseringsvraagstukken uit handen te kunnen nemen. Dit hield in dat er meerdere diensten aangeboden werden. Langzaam maar zeker groeide F2it uit tot een zeer betrouwbare zakelijke dienstverlener en een echte proactieve partner in ICT oplossingen.

Sinds 2011 levert F2it ook VoIP telefonie. met deze dienst kan F2it het gehele spectrum leveren waardoor elke klant zijn volledige IT vraagstuk bij ons neer kan leggen. Dit biedt grote voordelen voor de klant, bij vragen of storingen kan altijd naar hetzelfde telefoonnummer gebeld worden. Een vast aanspreekpunt voor uw gehele organisatie inzake IT en telefonie.

Nu in 2016 is F2it uw partner in ICT oplossingen. Alle diensten die wij leveren sluiten op elkaar aan en vormen een naadloze ICT oplossing voor uw gehele ICT organisatie.