Al onze websites worden gemaakt in wordpress

WordPress, het meest gebruikt!

Wereldwijd worden veruit de meeste toegankelijke websites en webshops gebouwd met WordPress!

WordPress is een heel mooi systeem en WordPress-websites zijn mooi, handig en toegankelijk voor aanpassingen.

Niet voor niets is WordPress zo groot en worden wereldwijd veruit de meeste toegankelijke website en webshops gebouwd met dit platform. Zo wordt het gebruikt door internationale non-profitorganisaties en ondernemingen, internationaal bekenden kranten, tijdschriften en entertainmentbedrijven, grote e-commercesites, beroemdheden en bekende muzikanten, topuniversiteiten en zelf diverse landen.

"Wij weten wel waarom"

WordPress is een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en een van de meeste gebruiksvriendelijke CMS systemen. Hiermee kun je zelf eenvoudig je website beheren

Door middel van een gebruikersvriendelijke interface maak en plaats je in een handomdraai nieuwe pagina’s of berichten. Voor wijzigingen hoef je ook niet te wachten tot een webdesigner iets voor je aanpast. Inloggen met eigen gegevens via een webinterface, aanpassingen maken, publiceren en klaar. Ideaal voor iedereen.

Veilige hosting

Om een website zonder problemen en storingsvrij online te krijgen en te houden, is een goede en betrouwbare hostingpartij wenselijk. Dat betekent: snelle servers (om de website snel te kunnen openen) en goede service als er problemen optreden. F2it levert hosting met kwaliteit, goede service en verstand van zaken.

Welke soort hosting er nodig is, is afhankelijk van het ‘soort’ website en van de aantallen mensen die bereikt moeten worden. F2it hosting is flexibel. Vaak is een klein hosting-pakket al voldoende en hoef je niet direct grote kosten te maken. Wordt een website achteraf gezien beter bezocht dan verwacht? Overschakelen naar een ander pakket is zo gebeurd. Net als het weer downgraden ervan.

Zelf alles inrichten in je account? Dat kan in het DirectAdmin-panel met je eigen account.

WordPress, Joomla en meer

Als WordPress-specialisten zien wij niet graag dat je voor iets anders kiest, maar goed, het kan. Met de handige functie Installatron in je account installeer je met een druk op de knop een complete installatie om zelf je website te bouwen. Heb je hulp nodig bij het maken van een sterke wordpress website, dan kun je het altijd aan ons vragen.

Domeinregistratie

Jouw nieuwe domeinnaam registreer je eenvoudig en voordelig bij F2it. Zoek een geschikte en beschikbare naam. Neem contact met ons op. Lever je gegevens aan en wij registreren de domeinnaam.

Webdesigner of ICT-er, waarom wordt je geen reseller?

Wil je als webdesigner of ICT leverancier je klanten bedienen met een totaal-service en dus ook met degelijke webhosting? F2it biedt de mogelijkheid om een reseller hostingpakket af te nemen. Met dit pakket kun je hostingproducten verkopen met eigen pakketeigenschappen onder eigen bedrijfsnaam.

Handig, met reseller hosting haal je meteen de technische kennis van F2it en de goede prestaties van volledig SSD uitgevoerde servers in huis.

Reseller hosting pakketten worden op maat en wens afgesloten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

"Je kunt het ons altijd vragen"

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hier jouw Wordpress-abonnement

Wil je liever telefonisch of mail-contact?