Slim bedacht en storingsvrij

Wil jij ook werken in een snelle, veilige en betrouwbare ICT omgeving?

Werkplekken die uitvallen, printers die zomaar uit het netwerk lijken te ‘verdwijnen’, verloren data en trage systemen zorgen vaak voor onnodig tijdverlies en nog erger… veel ergernis en verlies van werkvreugde. Wat is jouw ervaring?

De automatiseerders van F2it hebben oplossingen die zorgen voor een optimaal gebruik van hard- en software. Bij gebreken of storingen kunnen de online experts de meeste problemen op afstand verhelpen.

Met de F2it-aanpak verzeker je jezelf van de werkomgeving zonder ICT-zorgen, een optimale uptime netwerk en periodiek updates met de laatste software en beveiliging.

Als klant van F2it zit je in ons dna en signaleren we vaak vroegtijdig knooppunten die verholpen kunnen worden en zijn we de storing voor.

Maak tijdens kantooruren gebruik van de online helpdesk. 1 telefoonnummer voor alle vragen en oplossingen. De helpdesk-medewerker kan online vaak direct ingrijpen en hulp bieden.

Of dit nu gaat om automatisering, hosting, voIP, websites, cloud-diensten, domeinnamen of netwerken, wij kunnen je ondersteunen, adviseren en helpen.

Kies nu voor een werkplek zonder storing en zorgen!

ICT consultancy

Wij vinden dat een ICT omgeving veilig, beheersbaar en betrouwbaar moet zijn. Als ervaren automatiseringspartner weten we dat iedere organisatie anders is. Daarom lossen wij jouw ICT vraagstukken op door iedere uitdaging stapsgewijs aan te pakken:

  • Analyse: Weten wat er speelt
  • Advies: Weten hoe het moet
  • Implementatie: Weten hoe het te doen
  • Monitoring: Weten dat jij geen zorgen wil hebben

F2it denkt bij elke stap met je mee. Doelgericht samenwerken staat bij ons centraal.

Wil je een analyse en advies voor de best passende ICT-oplossing? Neem dan contact op met een van onze specialisten via +31 76 8875828

Kies nu voor een slimme oplossing voor jouw ICT-vraagstuk!

Hardware en software

Wij van F2it zijn totaalontzorger en ondersteunen, adviseren en helpen waar we dat kunnen.

Voor hardware en software hoef je daarom niet zelf naar de juiste producten en leveranciers te zoeken. De juiste ondersteuning leveren en implementeren we al. We vinden het vanzelfsprekend dat we daarbij ook alle soorten bijpassende hardware en software moeten bieden tegen een scherpe prijs.

Een complete nieuwe server of losse componenten, een nieuw programma voor de boekhouding of een Windows licentie? Als F2it-ontzorgers leveren wij snel de best passende hardware of software.

Bij hardware en software hoort vakkundige ondersteuning en implementatie. Daarom zorgen we dat alles werkt zoals het hoort.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag vrijblijvend een offerte aanvragen voor hardware, software of de implementatie? Neem dan nu contact met ons op.

Kies nu voor een werkplek zonder storing en zorgen!

Wil jij ook werken in een snelle, veilige en betrouwbare ICT omgeving?​

We helpen je graag aan de juiste informatie. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Wil je liever telefonisch of mail-contact?