Jouw kantoor online?

Overal!

Waar jij dat wil! Je eigen werkplek met je vertrouwde werkomgeving, al je bestanden en je mail op pc, laptop, tablet of mobiel, veilig voor misbruik en degelijk gebackupt.

Op je eigen pc, maar ook op de pc van de buurman of in het hotel of vliegtuig, als het jou zo uitkomt. Waar internet is, open je met jouw login je kantoor! Zonder storing, veilig en met een betrouwbare backup. Bij F2it noemen we dat het zorgeloze kantoor.

…of werken in de cloud. Zo mag je het ook noemen. Maar zeg nou eerlijk, het gaat toch om het zorgeloze?

Dit zijn vier mooie oplossingen:

Microsoft 365, Zoooo veel meer...

Óveral en áltijd efficiënt werken met vertrouwde Office applicaties. Op laptop, tablet én mobiel.

Microsoft 365 is meer dan het het vertrouwde Office. Naast vertrouwde programma’s, zoals Word en Outlook, heeft Microsoft 365 een keur aan apps waarmee je beter overlegt, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Afhankelijk van jouw persoonlijke pakket kun je gebruik maken van deze apps. 

Met de flexibiliteit van werken in de cloud heb jij jouw bestanden altijd binnen handbereik, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Met Microsoft 365 zijn je documenten ook nog eens altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt met anderen.

Bekijk de agenda’s van collega’s, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht. Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten.

Begin vandaag nog met het nieuwste Microsoft 365

  • Altijd up-to-date op je pc, tablet en smartphone
  • Realtime samenwerken in documenten
  • Overal en snel online vergaderen
  • Altijd de nieuwste versie, nu met Office 2019
  • Je Office veilig gehost in de cloud
  • Je vertrouwde en nieuwe programma’s altijd bij de hand. Dat is Microsoft 365. Werk altijd en overal met de nieuwste versie van je vertrouwde Office-programma’s op elk apparaat. 

Welke apps zitten in het keuzepakket van Microsoft 365?

Outlook

Excel

Word

Powerpoint

OneNote

Teams

OneDrive

En dat is niet alles. Naast deze meest gebruikte apps, zijn er ook nog:  Exchange Online – SharePoint – Publisher – Power BI – Access – Sway – Delve – Yammer – Project – Visio Pro – Planner – Microsoft Staffhub

Het zorgeloze kantoor!​

Sinds de introductie van het online werken is de manier waarop we ICT omgevingen kunnen inrichten en beheren sterk veranderd. In een plaatsgebonden en meer traditionele omgeving is er altijd sprake van een vaste capaciteit. Het komt zelden voor dat dit exact op de behoefte is aangepast. Laat staan op de toekomstige veranderingen.

Door gebruik te maken van de cloud oplossingen van F2it kunnen wij de ICT-omgeving exact afstemmen op de behoefte van de organisatie. Dit draagt bij aan de flexibiliteit en daarnaast zijn er forse besparen op de kosten van een huidige ICT-omgeving. F2it heeft de volledige beschikking over een eigen cloud.

Voordelen van de F2it cloud oplossingen

  • Flexibiliteit: maandelijks uitbreiden of krimpen, afhankelijk van de actuele behoefte.
  • Betaal alleen het verbruikt: maandelijks wordt exact berekend wat is afgenomen.
  • Strategisch ontzorgen: Als ondernemen de belangrijkste activiteit is, is het prettig dat de ICT omgeving altijd automatisch meegroeit. En dat met helder inzicht en zonder zorgen.

Veilig met online F2it-backup​

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde Waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Online backup diensten van F2it gaan deze belangrijke gegevens bij een onverwachte en ongewenste calamiteit niet verloren.

F2it levert een programma dat geïnstalleerd wordt op de locatie(s) waarvan een back-up gemaakt moet worden. De software zorgt voor de internet verbinding, versleutelt de data, comprimeert de data en stuurt de bestanden via een beveiligde verbinding via internet naar een veilige locatie.

Onze online backup client kan diverse omgevingen backuppen zoals Exchange, SQL, Fileback en Mail level backup. De gegevens staan vervolgens bij F2it veilig, betrouwbaar en met een uitstekende ondersteuning opgeslagen.

Offsite backup met Altaro

Altaro Hyper-V Backup is een eenvoudig te gebruiken maar toch zeer krachtige oplossing voor Microsoft Hyper-V. Het configureert alle complexe Hyper-V backup instellingen voor de Beheerder en biedt het beste in backup technologie tegen de meest concurrerende prijs op de markt.

F2it is geautoriseerd reseller van Altaro Backup en kan ook jou helpen met implementatie op jouw servers welke met HyperV werken. Altaro biedt de mogelijkheid om een volledige virtual live te backuppen en op een offsite locatie te kopieren.

Bellen via de cloud

F2it brengt samen met 3CX het meest geavanceerde telefoonsysteem op de markt. Vol functies die de efficiëntie van jouw bedrijf verbeteren en de maandelijkse telefoonkosten reduceren. Wel zo handig. Niet voor niets wordt 3CX door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt.

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hieronder waarover we je mogen informeren:

Wil je liever telefonisch of mail-contact?

Wil jij ook werken in een snelle, veilige en betrouwbare ICT omgeving?​

We helpen je graag aan de juiste informatie. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Wil je liever telefonisch of mail-contact?