F2it is certified 3CX-partner.

Klaar voor groei met de juiste IP-telefooncentrale

Het kiezen van de juiste IP-telefooncentrale die past bij je bedrijf, nu en in de toekomst is eenvoudig. Telefonie en werken met geavanceerde functies zoals oproepverwerking, conference-calling, voicemail en meer, wordt kinderlijk eenvoudig met 3CX. Tevens groeit een 3CX IP-telefooncentrale mee in de toekomst zonder dat de kosten te hoog worden.

3CX is een IP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte en elke sector, en voldoet aan alle wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties en meer. En dat tegen een fractie van de kosten.

Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van jouw telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.

We lichten er even wat sterke 3CX-eigenschappen uit:

Eenvoudig beheer van het telefoonsysteem

De 3CX IP Telefooncentrale draait op Windows en is daarom gemakkelijk te beheren door Windows IT-beheerders, ook zonder specifieke telecom- of Linux-vaardigheden. Het systeem is vooraf geconfigureerd voor populaire IP-telefoons, VoIP-gateways en SIP-trunks. Dit bespaart de moeite van het configureren en beheren van deze apparaten.

Overal bellen en gebeld worden

De 3CX IP Telefooncentrale bevat clients voor smartphones en Mac- of Windows-laptops waarmee gebruikers vanaf elke locatie hun toestel kunnen gebruiken alsof ze gewoon op kantoor zitten. Niet alleen zijn alle telefoongesprekken naar kantoor gratis, maar medewerkers hebben genoeg aan één telefoonnummer. Alles voor een professionele indruk!

Telefoonkosten kelderen

Met de 3CX IP Telefooncentrale kunnen bedrijven hun telefoonkosten verlagen met wel 80%, dankzij SIP-trunks, WebRTC, gratis bellen naar doorkiesnummers en kantoor alsmede een lager aantal vaste telefoonlijnen. Met de CRM-integratie krijgen medewerkers een naam in plaats van een nummer.

Kies nu voor een telefoonsysteem met enkel voordelen!

VoIp-bellen?
Systeem koppelingen?
Overstappen?
Abonnementen?
Capaciteiten?

We helpen je graag aan de juiste informatie. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Wil je liever telefonisch of mail-contact?