De veilige WordPress website

Het Beveiliging Abonnement:

Veilig en safe door aanpassingen, beleid en de juiste tools op je website

Nu WordPress zo groot en succesvol is geworden, zijn er ook steeds meer partijen met minder sympathieke bedoelingen die ervoor kiezen al die sites regelmatig lastig te vallen en proberen ze te hacken. Het updaten van de website is heel belangrijk, maar zonder de juiste beveiligingen is het voor de zogenaamde vissende hackers nog steeds mogelijk om binnen de site te komen en ongewenste bestanden te plaatsen.

Als gevolg hiervan, kan bijvoorbeeld vanuit de website gemaild worden aan derden of kan de hacker gebruik maken van informatie die te vinden is.

De actuele middelen om een site hiertegen te wapenen, zijn bij de meeste websites bij oplevering niet geïnstalleerd. Gebeurt dit wel, dan is een website beter beschermd tegen de meest voorkomende aanvallen. De meeste hack-pogingen zijn immers gericht op de slecht beveiligde websites.

De veiligheidsmaatregelen die F2it plaatst op de website van haar klanten, zorgen voor een veiligere website volgens de laatst bekende bedreigingen. Tevens worden er gekeken naar belangrijke protocollen, aanwezige spam, ongewenste registraties, wachtwoordbeleid en meer. Wat hiervoor door F2it wordt geïnstalleerd, heeft geen negatieve gevolgen voor het functioneren en de snelheid van de website of webshop.

Hackers zitten helaas niet stil en ontwikkelen met dezelfde snelheid verder als de makers van beveiligingen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een gerobotiseerde aanpak om miljoenen websites tegelijk te benaderen. Het is dus echt nodig om websites continu te blijven monitoren op veiligheid. Dat doen we bij F2it voor jou, als je dat wilt.

F2it WordPress-service:

Beveiliging Abonnement

(inclusief Update abonnement)

3000*

Maandelijks (Eerste maand gratis)

  1. Dit abonnement is inclusief het F2it update-abonnement.
  2. Dit abonnement kan alleen worden afgenomen als de website bij F2it wordt gehost.
  3. Minimale looptijd van dit abonnement is 12 maanden**
*) Exclusief BTW en maandbetaling middels automatische incasso

**) Na 12 maanden per maand opzegbaar

Bekijk hier de andere WordPress service abonnementen

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hier jouw Wordpress-abonnement

Wil je liever telefonisch of mail-contact?