Over op WordPress

Het Conversie Abonnement:

Van een html website - naar een toegankelijke WordPress-website

Een WordPress-website maakt het mogelijk, om zelfs zonder al te veel technische kennis, veranderingen aan te brengen aan de uitstraling. Met de nodige kennis zou je van hieruit zelfs eigenhandig een complete website kunnen bouwen.

Dit in tegenstelling tot de website zonder cms-systeem, waarbij je dus voor wijzigingen altijd de webdesigner zult moeten inschakelen. Hoofdzakelijk om deze reden zijn al veel website-eigenaren overgestapt op WordPress. OM flexibel en onafhankelijk te zijn.

Het omzetten is echter geen ‘iets om er even bij te doen’. Dat blijkt vaak tijdrovender of moeilijker dan gedacht. Daarvoor is het beter om een echte WordPress-expert in te schakelen die jouw bestaande website omzet naar zo’n handige WordPress-website.

F2it is die WordPress-expert en kan dit snel een eenvoudig realiseren. Met de content die in de huidige website staat wordt een WordPress-website gemaakt die alle mogelijkheden heeft om het zelf verder naar wens aan te passen. In alle rust, want de inhoud is nog steeds hetzelfde als in de oude situatie. Ook over de investering is nagedacht. In plaats van een eenmalig bedrag, is dit een abonnement en zit bij dit abonnement alles in wat nodig is om veilig en webrelaxed te werken.

F2it WordPress-service:

Conversie Abonnement

6995*

Maandelijks (Eerste maand gratis)

  1. Omzetten van de volledige html-website (of een andere taal) naar een toegankelijke WordPress-website met behoud van de bestaande content.**
  2. Inclusief Beveiliging Abonnement
  3. Dit abonnement kan alleen worden afgenomen als de website bij F2it wordt gehost.
  4. Minimale looptijd van dit abonnement is 36 maanden***

*) Exclusief BTW en maandbetaling middels automatische incasso

**) Tot maximaal 6 pagina’s of vergelijkbare omvang. Voor webshops maken we graag een offerte op maat.

***) Na 36 maanden wordt het abonnement een Beveiliging Abonnement en per maand opzegbaar

Bekijk hier de andere WordPress service abonnementen

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hier jouw Wordpress-abonnement

Wil je liever telefonisch of mail-contact?