WordPress website met sterk design en content

Het Webdesign Abonnement:

Een nieuwe prachtige website met een effectief WordPress webdesign

We kunnen oppoetsen, verbeteren, versterken, beveiligen en optimaliseren, Daar zijn we als WordPress-experts goed in. Soms is het echter beter om helemaal bij de start te beginnen.

Een nieuw product, een ‘kanteling’ in de bedrijfsvoering of een nieuwe start. Een website moet er dan niet alleen gelikt uitzien, maar moet ook zijn werk doen. Te vaak wordt er een design gezocht, dat er wel leuk uitziet, maar de plank uiteindelijk volledig misslaat. Een website voor een kinderdagverblijf is natuurlijk iets geheel anders dan die voor een advocatenkantoor, tandarts of scooterverhuurder. Stel dat je een draadspindelvervangtang-specialist bent? Dan wil je toch graag een expert die met je meedenkt?

Een goed webdesign gaat over gebruikersvriendelijkheid. Bezoekers moeten intuïtief door een website gaan en uitkomen waar je ze als ondernemer wil hebben.

Een goed webdesign gaat ook over aandacht voor de bezoeker. Niet te veel wij en ik, maar vooral jij en jullie en ‘in de huid van de websitebezoeker denken’.

Een goed webdesign gaat ook over beeld. Het juiste plaatje zegt altijd meer dan een verhaal.

Een goed webdesign gaat ook over de juiste boodschap. Soms is het beter om geen afleidende ‘over ons’ of alle mogelijke diensten te vermelden op plaatsen waar je eigenlijk maar 1 ding zou willen zeggen: “Kom bij ons!”, “Bel mij!” of “Koop dit product!”

Vindbaarheid is belangrijk. Daarop worden de F2it websites ook geoptimaliseerd. Belangrijker nog, is de werking van de site als mensen die gevonden hebben. Eerlijk, wat heb je eraan als ieder uur 100 mensen je vinden, maar vervolgens niets doen op je site.

Het volgende klinkt vanzelfsprekend, maar is het helaas vak niet. Een goed webdesign moet op alle apparaten goed werken en leesbaar zijn. Dat betekent dat de vormgeving zich niet alleen moet aanpassen, maar dat de content in sommige gevallen ook anders moet zijn. Veel kan op pc wel, maar is way to much op mobiel en onderweg in de trein wordt anders gekeken en gedacht dan op kantoor achter de pc.

Het allerbelangrijkste is nog wel. Hoe ziet het grootste deel van je doelgroep jouw website. Inmiddels wordt het gros van de websites (in veel gevallen meer dan 85%) bekeken op telefoon. Omdat webdesign plaatsvindt, wordt gepresenteerd en beoordeeld op pc, wordt dat wel eens vergeten.

“Omdat webdesign wordt gepresenteerd en beoordeeld op pc, wordt dat wel eens vergeten.”

Een Daarom gaat er bij F2it altijd veel aandacht naar het concept en de doelen van onze klanten. Dit concept moet kloppen en wordt in nauw overleg aangepast tot het geheel naar wens is.

Samen met de benodigde experts wordt vervolgens de content samengesteld en waar nodig in nauw overleg gecreëerd.

Dan is het tijd om te gaan bouwen. Dit vraagt de nodige tijd, aandacht en kennis. Een veilige, snelle heldere techniek zonder onzekere plugins en thema’s. Daar houden zoekmachines ook van.

Eenmaal klaar is een website natuurlijk nooit klaar, maar moet kunnen meegroeien met de plannen en markt van de ondernemer. Extra functionaliteiten, extra pagina’s, een Corona-PopUp of landingspagina’s moeten eenvoudig te realiseren zijn.

Over de investering hebben we ook al nagedacht. In plaats van een eenmalig bedrag, is dit een abonnement en zit bij dit abonnement alles in wat nodig is om veilig en webrelaxed te werken.

F2it WordPress-service:

Webdesign Abonnement

15000*

Maandelijks (Eerste maand gratis)

  1. Ontwikkelen en vormgeven van een toegankelijke WordPress-website geheel op maat.**
  2. Content creatie-begeleiding
  3. Inclusief Beveiliging Abonnement
  4. Inclusief SEO Optimalisatie
  5. 1.nl domeinnaam (of vergelijkbaar)
  6. Inclusief maandelijks F2it-hosting-Silver
  7. Minimale looptijd van dit abonnement is 36 maanden***

*) Exclusief BTW en maandbetaling middels automatische incasso

**) Tot maximaal 6 pagina’s of vergelijkbare omvang. Voor webshops maken we graag een offerte op maat.

***) Na 36 maanden wordt het abonnement een Beveiliging Abonnement en per maand opzegbaar

Bekijk hier de andere WordPress service abonnementen

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hier jouw Wordpress-abonnement

Wil je liever telefonisch of mail-contact?