Periodieke update

Hosting Standaard:

Een website zonder problemen en storingsvrij online

Om een website zonder problemen en storingsvrij online te krijgen en te houden, is een goede en betrouwbare hostingpartij wenselijk. Dat betekent: snelle servers (om de website snel te kunnen openen) en goede service als er problemen optreden. F2it levert hosting met kwaliteit, goede service en verstand van zaken.

Welke soort hosting er nodig is, is afhankelijk van het ‘soort’ website en van de aantallen mensen die bereikt moeten worden. F2it hosting is flexibel. Vaak is een kleien hosting-pakket al voldoende en hoef je niet direct grote kosten te maken. Wordt een website achteraf gezien beter bezocht dan verwacht? Overschakelen naar een ander pakket is zo gebeurd. Net als het weer downgraden ervan.

Zelf alles inrichten in je account? Dat kan in het DirectAdmin-panel met je eigen account.

WordPress

 

Als WordPress-specialisten zien zij niet graag dat je voor iets anders kiest, maar goed, het kan. Met de handige functie Installatron in je account installeer je met een druk op de knop een complete installatie om zelf e website te bouwen. Het je hulp nodig bij het maken van een sterke wordpress website, dan kun je het altijd aan ons vragen.

 

Domeinregistratie

Jouw nieuwe domeinnaam registreer je eenvoudig en voordelig bij F2it. Zoek een geschikte en beschikbare naam. Neem contact met ons op. Lever je gegevens aan en wij registreren de domeinnaam.

Webdesigner of ICT-er, waarom wordt je geen reseller?

Wil je als webdesigner of ICT leverancier je klanten bedienen met een totaal-service en dus ook met degelijke webhosting? F2it biedt de mogelijkheid om een reseller hostingpakket af te nemen. Met dit pakket kun je hostingproducten verkopen met eigen pakketeigenschappen onder eigen bedrijfsnaam.
Handig, met reseller hosting haal je meteen de technische kennis van F2it en de goede prestaties van volledig SSD uitgevoerde servers in huis.

Reseller hosting pakketten worden op maat en wens afgesloten.

Neem voor meer informatie contact met ons op

F2it WordPress-service:

Hosting Standaard

695*

Maandelijks (Eerste maand gratis)

  1. Dit abonnement kan alleen worden afgenomen als de domeinnaam bij F2it geregistreerd staat.
  2. Dit abonnement is per website.
  3. Dit abonnement is exclusief alle andere aangeboden abonnementen.
  4. Minimale looptijd van dit abonnement is 12 maanden**
*) Exclusief BTW en maandbetaling middels automatische incasso

**) Na 12 maanden per maand opzegbaar

Bekijk hier de andere WordPress service abonnementen

We helpen je graag aan de juiste informatie.

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Kies hier jouw Wordpress-abonnement

Wil je liever telefonisch of mail-contact?